Studio Barbara Vos


De tex-tiles zijn ontworpen en ontwikkeld door Studio Barbara Vos, product ontwerper en interieur architect. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door het speelse karakter en hergebruik van materialen. Barbara Vos raakt geïnspireerd door patronen, herhalingen en prints. De studio is gevestigd in Den Haag, NL.

Over Barbara Vos

De studio ontwerpt producten variërend van keramiek tot verlichting, sieraden en speelgoed, zelfs complete interieurs. Barbara Vos wil graag mensen blij maken met deze product- en interieur ontwerpen. Karakteristieke of traditionele details maken het herkenbaar voor mensen, wat een glimlach op hun gezichten teweeg brengt.

Barbara Vos, Dutch Designer

Studio Barbara Vos ontwerpt en ontwikkelt zowel haar eigen producten als producten in opdracht voor particulieren en bedrijven, nationaal en internationaal.

Salone del Mobile, Milaan Italië

In 2011 zijn de tex-tiles door Studio Barbara Vos geïntroduceerd op de Internationale Meubelbeurs, de Salone del Mobile in Milaan. Een jaar later, in april 2012, zijn de nieuwste varianten van de tex-tiles gepresenteerd in de stand van Haags Werk in de Ventura Lambrata.